fbpx
Imaš vprašanja glede Kinetic Reactorja? Pokliči na tel.: 040 558 552 in z veseljem ti bomo odgovorili.|info@kakovostnavoda.com

HANSGROHE

Home|HANSGROHE

Hansgrohe pipe so slovite pipe nemške kakovosti, ki so na trgu že več kot stoletje. Kuhinjske pipe Hansgrohe se prav lepo podajo v čisto vsako kuhinjo. Tudi v naši trgovini imate na voljo številne primerke, med katerimi lahko izbirate, seveda pa ste lahko prepričani, da vam bo armatura Hansgrohe služila ne le dolgo, ampak tudi dobro. Izdelana je iz najboljših materialov, rokovanje z njo je preprosto, sama armatura pa je učinkovita in deluje zanesljivo – ne glede na to, kako pogosto jo uporabljate. Hansgrohe pipe so v slovenskih domovih zelo pogoste, saj smo ugotovili, da gre vendarle za neprimerljivo kakovost, spojeno z dolgoletno tradicijo.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!

[contact-form-7 404 "Not Found"]