V poletnem času je ogromno opozoril glede hidracije, pozimi pa marsikdo na to pozabi. Kljub temu, da se v hladnejših mesecih manj potite, pa ne smete pozabiti na vnašanje zadostne količine tekočine.
Razlogov, zakaj je pozimi pitje zadostne količine tekočine zelo pomembno, je več, tokrat pa smo za vas zbrali najpomembnejše tri:

1. Utrujenost in zbranost
Zaradi krajšega dneva je marsikdo v tem času pogosteje utrujen in se zato v službi težje zbere. Ukrepov, kako se boriti proti temu je več, eden izmed njih je pa vsekakor pitje zadostne količine tekočine. Priporočamo pitje KINETIČNE VODE, pri obdelavi s kinetično tehnologijo, postane voda mehka, rahlo se poveča bazičnost vode, ter obdržimo koristne minerale v vodi, ki so pa nujno potrebni za naše telo, ter takšna voda prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Prav tako ne smemo pozabiti, da naša KINETIČNA TEHNOLOGIJA odstrani nezaželene snovi, kot so težke kovine, bakterije, klor, vodni kamen. 

2. Vzdrževanje telesne teže
Če ne pijete dovolj tekočine, boste v zimskem času težje obdržali želeno telesno težo, saj v tem času večina ljudi poje več kot poleti, hkrati pa se manj giba. Če ste dovolj hidrirani, telo lažje razgrajuje maščobe, hkrati pa lažje nadzirate apetit. Marsikdo namreč zamenja lakoto za žejo in zato nekaj poje, namesto tega pa bi moral spiti nekaj tekočine.

3. Glavoboli
Marsikdo ima v zimskem času pogostejše glavobole. Razlogi so različni, nekateri so bolj občutljivi in jim glavobole povzroča suh zrak zaradi ogrevanja ali pa prehajanje iz mrzlih zunanjih prostorov v toplo stanovanje, pisarno ali pa avtobus. Pogosto pa glavobole povzroča dehidracija, zato je pomembno, da spijete dovolj vode. KINETIČNA VODA je primerna za vsakodnevno pitje v neomejenih količinah, zato si jo lahko privoščite vsak dan. Na zdravje!

Tudi, ti lahko piješ KINETIČNO VODO!

Klikni TUKAJ